Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с ускоряването

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ъъъъ сори за спама но защо не посетиш този линк от форума и да се присъединиш визоално
    Lexus Is200
    Honda CBR 600 F4i

Comment

хехе това не си е никакъф спам колега, все пак е важно да се познаваме да не говорим пък за представителките на нежния пол
      Alfa Romeo 145 1.6TS - бившата
      Audi A4 Avant 1.8T 00'- настоящата

Comment

а за пловдив къде мойе да се направи такава диагностика
        http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
        www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Първоначално публикувано от ico83
          за диагностика при джими в сервиз "елегант" на карловско шосе , бившето СБА. пращаш му поздрави от оня с бялата 146- димек от мен
          НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

Първоначално публикувано от vamfan
            за диагностика при джими в сервиз "елегант" на карловско шосе , бившето СБА. пращаш му поздрави от оня с бялата 146- димек от мен
            а там в този сервиз дали като ида ще могат да ми обарнат внимание на същия ден че нали знаеш от сопот до пловдив и ако не стане после пак да се ходиа колко взимат за диагностика а за бош в пловдив някои нещо да каже как работят разбират ли ги нещата

Comment

Първоначално публикувано от hsr
              Първоначално публикувано от veronika_hha
              тоест?!
              В какво е проблема?За6то ускорява бавно като превклиучвам скоростите?Просто се усе6та че набира бавно...какво да правя?
              Ами казваш откъде си и колегите ти препоръчват надежден сервиз където да я погледнат
              Много ще съм благодарен някой от плевен да ми каже аз каде да отида на диагностика
              Alfa romeo 145

Comment

Първоначално публикувано от veronika_hha
                тоест?!
                В какво е проблема?За6то ускорява бавно като превклиучвам скоростите?Просто се усе6та че набира бавно...какво да правя?
                При мен проблема беше в 2 запушени инжектора, но най сигурно иди на диагностика.
                146 1.6 twin spark 97 - тотална щета
                146 1.4 twin spark 97 junior за части
                146 1.8 twin spark 97 - продадена
                156 2.4 JTD Q2 Face 04 - настояща

Comment

Първоначално публикувано от vamfan
                  а там в този сервиз дали като ида ще могат да ми обарнат внимание на същия ден че нали знаеш от сопот до пловдив и ако не стане после пак да се ходиа колко взимат за диагностика а за бош в пловдив някои нещо да каже как работят разбират ли ги нещата
                  днес кво ми се случи отивам в БОШ в Пловдив значе момчетата ме приеха добре почнаха закачиха кабели работи по мотора напред назад и ме изгонига отвън започнаха там да си гледат тяхните си работи по мониторите и след не повече от 5 мин ми викат не си за тук отивай в Динекспрес и ги питам аз кво ми е на колата да ми кажат те викат вариатори което им бях казал и аз и пак и вика Динкспес там отиваи те са оторизирани ние с вариатори не се занимаваме и не миказаха нищо и отивам в Дина а там някакъв маистор ми вика я да я чуем и само това и ми вика с 415лв за нов вариатор и 150 лв работа и се готов без кабели да зака4а и такива работи та питнето ми е какво да правя къде да я карам

Comment

Поне я закарай където е ходил твой познат.
                    Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                    Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Първоначално публикувано от Xtrim7
                      Поне я закарай където е ходил твой познат.

Comment

Проробвай в сервиз Елегант. Аз останах с добри впечатления. Виждал съм и други алфи там. Смятам че ще ти помогнат .
                        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Working...
                        X